Érted hajtunk!

Elsődleges célul tűztük ki, hogy minden emberrel megismertessük a biciklizés pozitív hatásait. Figyelünk rád. A kiszolgálás alatt végig az tartjuk szem előtt, hogy az igényeidnek mindenben megfelelő terméket használhasd minél tovább és minél nagyobb megelégedéssel. Nekünk nem elég, hogy vásárolsz egy kerékpárt. Használnod kell, érezd napról napra, hogy egészségesebb és boldogabb vagy.

Egerbike Hadnagy úti kerékpár szaküzlet, szerviz és kölcsönző

Címünk: 3300 Eger, Hadnagy út 5.

Telefonszám: 06 / 20 503 9922

Nyitvatartás: Hétfő - Szombat 09:00 - 18:00

Rendelésed akár személyesen is átveheted üzletünkben.

Kerékpárkölcsönzés:

Ha egri, Eger környéki lakos vagy, vagy csak látogatás céljából jársz a környéken, akkor kiváló minőségű kerékpárokkal állunk vásárlóink rendelkezésére üzleteink nyitvatartási idejében. Kínálatunkban találhatók trekking, városi, mountain bike, tandem és gyermekbiciklik igény szerint. 120 kerékpárunkkal nagy létszámú csoportot is ki tudunk szolgálni.

Szervíz:

Az Egerbike Kerékpár Szaküzlet és Szerviz több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kerékpár-beállítások és javítások területén. Kollégáink nyitott és vevőbarát szemléletmóddal, professzionális műszaki hozzáértéssel állnak hozzá a vásárlói igényekhez.
A munkavégzést rövid határidőn belül vállaljuk, hogy minél hamarabb hazatekerhess kedvenc bringádon.

Biciklis túrák szervezése, osztálykirándulás:

Bérelnél, de nem tudod merre indulj? Csak választanod kell túraútvonalaink közül. Itt a helyed, ha csak néhány órát kerekeznél és felfedeznéd a várost, ha 10-20 km-es rövid felfedezőútra indulnál, vagy ha gyakorlott bringásként 50-100km letekerése sem okoz gondot. Túráinkat egyénileg, (túrakártyával) is bejárhatod, de kérhetsz túravezetőt is.