Elektromos kerékpár állami támogatással - idén újból lehet pályázni!

Az első, 2020-as pályázaton mutatott nagy érdeklődésnek köszönhetően a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitásfejlesztési Ügynökség Zrt. idén újból pályázatot hirdet, a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan, melynek keretösszege 1.000.000.000 Ft és akár 180 000 ft állami támogatást is kaphatunk, azonban kizárólag új elektromos rásegítésű (E bike) kerékpárra igényelhető.

A pályázat forrását az Innovációs és Technológiai Minisztérium biztosítja.

A pályázatok benyújtására 2022. április 14. napjától 2023. április 14. napig van lehetőség.

Elektromos bicikli pályázatra jogosult minden természetes személy, aki rendelkezik magyarországi lakóhellyel és magyar adóazonosító jellel, valamint kötelezően rendelkezni kell ügyfélkapus regisztrációval. Ezek hiányában nem lehetséges az elektromos kerékpár pályázat beadása.

Elektromos kerékpár támogatás csak a „Regisztrált kereskedők listáján” szereplő kereskedőtöl beszerzett, a pályázati kiírásban előírt műszaki követelményeknek megfelelő elektromos kerékpárra igényelhető. Mi, az Agria Adu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság is szerepelünk ezen a listán, igy keress minket bizalommal, segitünk az elektromos kerékpár pályázat beadásánál.

Az elektromos kerékpár pályázat beadásának részletei ide kattintva olvashatók.

Ha pályázni szeretnél, de nem tudsz választani, nézz körbe az ebikepalyazat.hu oldalon.

Bővebb információért irja emailt a informacio@ebikepalyazat.hu cimre, vagy hivd kollégáinkat a +36304741958 telefonszámon és kérj tőlük tanácsot.